Asics gel nimbus

Ronald Gresham
Posts: 3
Joined: Thu Apr 19, 2018 3:52 am

Asics gel nimbus

Postby Ronald Gresham » Thu Apr 19, 2018 4:50 am

De Asics Gel Saga was de Asics gel nimbus basis voor de zomer en het lijkt erop dat dit najaar niet zal veranderen. De Asics Gel Saga komt terug in een Dark Grey op Donkergrijze colorway en staat nog steeds als de hardloper waar je niet tegenaan loopt. De sneaker is gemaakt van nubuck-materiaal en heeft een geperforeerde neus. De binnenvoering, buitenzool en oogjes van de sneaker worden gemarkeerd door Light Blue en de tussenzool maakt het geheel af in wit. Deze schoppen zijn perfect voor de herfst en wat nog beter is, is dat je niet hoeft te wachten tot ze aan land gaan! Je kunt vandaag je paar pakken bij Feature Sneaker Boutique en weten dat je klaar bent voor de herfst.

Schone monochromatische kleuren zijn dit jaar allemaal razend, met alle rode, allemaal witte en zwarte sneakers die dit jaar enorm populair zijn. Asics gooit zijn hoed in het spel en levert een puur wit paar Asics Gel Lyte III. Een paar jaar geleden heeft Asics het Yin Yang-pakket laten vallen, maar dat is niet vergelijkbaar met de zachtheid van dit geheel witte premium lederen paar. Voor de mensen die van eenvoudig contrast genieten, Asics gel kayano heb je nu een andere optie om uit te kiezen met deze. De Asics Gel Saga is weer in de schijnwerpers, zoals het hoort, met een gloednieuwe colorway die het herfstseizoen in goede banen leidt. Deze keer wordt het silhouet gezien als een marinebasis die is samengesteld uit suède en mesh-materialen.

Voortzetting van zijn herfstcollectie, Onitsuka Tiger druppels een nieuwe dope kleur manier voor de Asics gel lyte Harandia MT. De hoge topweergave brengt het silhouet naar een hoger niveau. Of je nu op pad gaat of de straat op gaat, deze schoen kan elke vlieg evenaren! De suède laars is een mengsel van aardse kleuren. Een amazon groene kleur overlapt het diepe blauw. Neon oranje veters en gele voering accentueren de basis voor een gedurfde look. Aanwijzingen van olijf en zwart maken het af voor de laars met een gespikkelde tussenzool. Deze Onitsuka Tiger Harandia MT is nu verkrijgbaar bij geselecteerde retailers.

De zomer komt amper tot een einde, maar dat zal Asics er niet van weerhouden om een voorproefje te geven van een aantal van hun releases in 2015. Ja dat klopt ik zei 2015! We zijn nog niet eens Halloween tegengekomen en Asics gel lyte 3 dames het populaire hardloopmerk geeft ons alvast een glimp van hun paascollectie die rond maart zou moeten vallen volgens de naam van het pakje. De Asics Easter Collection toont drie van hun meest iconische silhouetten in het licht pastel kleuren. Inbegrepen in de collectie zijn de Gel Lyte 3, Gel Lyte 5 en GT-2. Elk silhouet is gekleed in prachtige pasteltinten en is gecombineerd met buitenzool van gom. De GT 2 heeft een zachte mintint terwijl de Gel Lyte 3 grijstinten combineert met lichtpaars en de Gel Lyte 5 gebruikt een tarweachtige bovenkant met zachtblauwe accenten. We kunnen zeker niet wachten tot 2015 omdraaien om geweldige kicks te copuleren zoals hierboven afgebeeld. Laat het ons weten als je uitkijkt naar de Asics 2015-paascollectie.

In de afgelopen paar jaar is Asics langzaam zijn weg naar de harten van vele sneakerheads gestegen als een enorme concurrent in de stedelijke sneakerwereld. Gebruikmakend van hun Asics Gel Lyte 3-silhouet als basis voor hun nieuwste release van de Asics Gel Lyte 3 Bandana Pak, je zult begrijpen waarom de sneakers tegenwoordig zo populair zijn. Laat het silhouet los in twee overwegend eentonige ontwerpen, bekijk het rode paar hierboven. De Asics Gel Lyte 3 Bandana Pack Deep Red heeft een diep rood suède bovenwerk van topkwaliteit dat iedereen in de gaten zal houden wanneer je een ruimte voor de eerste keer.White op de klassieke Asics-strepen, match de Paisley-print op de binnenvoering en de tong van de sneaker. De Asics Gel Lyte 3 Bandana Pack Deep Red is afgewerkt met navy accenten en is nu verkrijgbaar bij Millennium Shoes.

Het nieuwste product van Solebox x Asics is misschien al een van de leukste dingen, maar je moet je paarden vasthouden omdat deze slechte jongens Asics sneakers dames niet klaar zijn om te worden vrijgelaten. De Solebox x Asics collab neemt het Asics Gel Lyte 3-model en kleedt het in een doordacht, in kleur geblokkeerd ontwerp, dat misschien een beetje minder luid is in vergelijking met andere collabs van de twee. Het bovenste gedeelte schakelt af tussen grijstinten en de hiel neemt in een donkerdere tint groen en zwart. Zilver wordt gebruikt langs de Asics branding, teen en middenvoet om het ontwerp te concurreren. Ze zijn misschien niet van jou om te copieren, maar ben je al aan Image het plotten op de Solebox x Asics Gel Lyte 3?

Return to “Economy and Finance”

Who is online

Users browsing this forum: Dib, sizphantMutsMailia and 4 guests